EĞLENEREK ARAPÇA ÖĞRENİYORUM.

20.01.2023 159

EĞLENEREK ARAPÇA ÖĞRENİYORUM.

Okulumuz Arapça öğretmenleri ve öğrencileri ile birlikte okulumuza renk katacak bir Arapça sınıfı hazırladık. Görsel zekaya hitap eden sınıfımızla öğrencilerimizin Arapçaya olan ilgisini artırmayı amaçladık.
         Arapça öğretmenlerimiz ve 10.sınıf öğrencilerimizle birlikte Arapça öğretimine yardımcı olmak amacıyla renkli materyaller kullanılarak eğlenceli bir sınıf hazırlanmıştır.
         Öncelikle okulumuz İ.H.L Meslek Dersleri öğretmeni Furkan KAYAN tarafından sınıfımız boyanmış ve gerekli tadilatları yapılmıştır. Sonrasında Arapça öğretmenlerimiz Nursima KULAZ ve Şeyda SÖNMEZ tarafından materyaller ve oyunlar hazırlanmış, öğrencilerimizle birlikte ekip çalışması halinde sınıfımız düzenlenmiştir.
         Arapça öğretimi oyunlarla ve çeşitli etkinliklerle zenginleştirilmiştir.
Hazırladığımız sınıf sayesinde öğrencilerimiz Arapçayı yakından tanıma ve eğlenerek öğrenme fırsatı bulmuşlardır.

20-01-202320-01-2023